Intrebari frecvente

Intrebari frecvente


R: Da. Conform legii aflate in vigoare, toate societatile sunt obligate sa emita factura fiscala pentru serviciile sau produsele comercializate. Facturile emise de Sky Online S.R.L contin TVA 19% si sunt eliberate fara semnatura sau stampila conform codului fiscal, art. 319, alin. 29.


R: Produsele comercializate de Sky Online S.R.L pot fi utilizate atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice. Persoanele fizice pot achizitiona si utiliza orice produs listat pe site-ul acesta. Persoanele juridice pot achizitiona doar produsele la care se specifica si in descriere ca pot fi utilizate pentru legalizarea PC-urilor detinute de persoane juridice.

Exemplu: Office Home and Student sau Windows Home sunt valabile doar pentru uz personal si nu pot fi folosite (conform legii) de catre persoane juridice.

R: Cheia de produs va fi trecuta intotdeauna in partea de jos a facturii fiscale. Verifica mereu si in SPAM.

R: Daca nu ai primit produsul in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii te rugam sa ne contactezi ori telefonic, ori prin live chat-ul disponibil pe pagina ori pe e-mail.

Verifica intotdeauna e-mail-ul cu atentie! Verifica in SPAM! Cheia de produs se afla pe factura jos de tot.

R: In medie, timpul de asteptare este de 10 - 15 minute in timpul programului. Acest timp de asteptare se poate schimba oricand daca numarul de comenzi creste foarte mult si nu reusim sa le finalizam in timp util. Nu iti face griji, nu dureaza niciodata mai mult de 24 de ore.

R: Sistemul de operare sau pachetele Office se vor descarca intotdeauna de pe Microsoft.com. Nu descarcati niciodata Windows sau Office din alte surse pentru ca riscati sa va expuneti calculatoarele la virusi periculosi care va pot fura datele personale.

Gasiti instructiunile pentru fiecare produs in parte pe pagina: https://skyseo.ro/content/6-instructiuni

R: Garantia se ofera obligatoriu minim 3 luni de zile, conform politicii Microsoft. Noi oferim 12 luni de la data achizitionarii.

Garantia NU are legatura cu functionalitatea produsului. Cheile de produs odata activate, acestea raman activate pe termen nedeterminat.

Garantia se ofera ca in cazul in care va trimitem o cheie gresita sau va trimitem din greseala o cheie care a fost trimisa altui client, sau orice alta situatie (eroare umana), aceasta garantie va inlocuieste cheia defecta in mod gratuit.

R: Poti activa Windows-ul sau Office-ul oricand doresti tu! Nu exista limita de timp.

Totusi, recomandarea noastra este sa il activezi in maxim 12 luni de la data achizitionarii pentru ca garantia oferita de noi este de 12 luni.

Daca am facut o greseala cu privire la cheia trimisa (am trimis o cheie de la un alt produs, lipseste o litera sau cifra, am trimis o cheie utilizata din greseala) aceasta se rezolva in perioada garantiei.

R: Da. Toate produsele comercializate de noi sunt RETAIL.

Daca doresti sa verifici cheia de produs pentru Windows 10, dupa activare accesezi programul: "Command Prompt" sau "Linie de comanda" si introduci comanda "slmgr -dli" (fara "") o sa iti apara o fereastra cu mai multe informatii, cel mai importante 3 informatii care trebuie sa apara sunt: RETAIL channel, ultimele 5 caractere de la cheie sa corespunda cu ultimele 5 de la cheia de pe factura si License status: Licensed.

Toate cheile noastre se activeaza pe software original Microsoft.


R: Nu. Toate produsele comercializate de noi sunt digitale. Totul se livreaza electronic (pe e-mail). Daca vor exista produse cu livrare fizice, va fi specificat in descrierea produsului.


R: Adaugi produsul in cos, dai finalizare comanda, introduci datele tale personale prima data si apoi cand apesi pe "Continua" o sa trebuiasca sa introduci datele de facturare (CUI, numele societatii, etc.).


R: Factura proforma se emite manual la cererea clientului. Nu am reusit sa implementam inca un sistem automat de emitere proforme.

Daca doresti o factura proforma, te rugam sa ne contactezi ca sa iti putem emite una.

Daca nu ai nevoie de factura proforma, este ok, primesti pe e-mail toate informatiile necesare pentru a efectua transferul.

NU UITA SA TRECI LA MENTIUNI NUMARUL COMENZII CA SA PUTEM IDENTIFICA RAPID PLATA!Daca nu gasesti raspunsul cautat in aceasta lista, te rugam sa ne contactezi.

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Autentificare

Meniu

Cosul tau

Nu sunt produse in cosul tau