Politica de Retur

Politica de Retur pentru produsele digitale

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, punctul m, fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

m) furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material

Se va accepta returul produselor nefunctionale, conform garantiei de 12 luni, oferita tuturor produselor digitale comercializate de SKY ONLINE S.R.L.

Produsele nefunctionale pot fi inlocuite sau se poate opta pentru rambursarea integrala a sumei achitate.

Aceste produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs, de exemplu: trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat sau stergerea din greseala a unei litere sau cifre din cheia de produs facand aceasta cheie sa fie incompleta.

Politica de Retur pentru produsele fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, SKY ONLINE S.R.L. va garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.Privacy Policy

Autentificare

Meniu

Cosul tau

Nu sunt produse in cosul tau